Vindt u het werk wat we doen belangrijk en wilt u ons meehelpen?

U kunt ons ondersteunen op de volgende manieren:

We geloven dat God voorziet in de middelen die nodig zijn voor de bouw van Zijn Koninkrijk. In de praktijk zien we dat dit vaak gebeurt door financiële ondersteuning van broeders en zusters die op deze manier bijdragen aan de verkondiging van het evangelie. Als stichting zijn we financieel volledig afhankelijk van giften. Mocht je het werk wat we doen een warm hart toedragen en wil je ons werk financieel ondersteunen, dan kan dat d.m.v. een donatie.

We vragen specifiek gebed dat God door Zijn Heilige Geest mensen harten ontvankelijk wil maken voor de boodschap vanuit Zijn Woord. Daarnaast vragen we jullie ook voor ons te bidden voor Zijn leiding, kracht, sturing door Zijn Heilige Geest, zodat we Zijn woorden zullen spreken en vanuit Zijn kracht zullen leven zoals Hij dat van ons vraagt. Als u zich aanmeldt voor onze gebedsmail ontvangt u periodiek punten op de mail waarvoor u specifiek kunt bidden.

* (verplicht veld)


We zouden het ontzettend op prijs stellen als u de stichting en het onderwijs bekend maakt onder mensen die er wat aan kunnen hebben. Ook is het goed dat u dit bekend maakt aan mensen die het doel van deze stichting steunen en wellicht ook actief mee zouden kunnen helpen met het verspreiden van de goede boodschap. Mocht u flyers willen uitdelen, neem dan even contact op. Ook zijn we ontzettend blij als berichten op social media worden gedeeld, dat helpt ons enorm met het verspreiden van de boodschap. Alvast hartelijk dank voor uw inzet!

Er zijn prachtige wenskaarten te koop. Door het kopen van de kaarten ondersteunt u de stichting. Ga snel naar de WEBSHOP en bestel je kaarten.