Bekijk hier onze MISSIE!

'terug naar de Bijbel' brengt gelovigen met hun vragen terug naar Gods Woord!

Traditie kan heel goed zijn, maar traditie zorgt er ook voor dat er in Nederland zo’n kwart miljoen christenen zijn die zelfs na jarenlange kerkgang geloven dat ze voor eeuwig verloren gaan. Onze stichting helpt om de Bijbel weer prioriteit te geven boven traditie, zodat de traditie-blokkade die tussen de gelovigen en Christus is gaan instaan wordt weggenomen en gelovigen op grond van Zijn Woord en door Zijn Heilige Geest geloofszekerheid mogen ontvangen.

Stichting terug naar de Bijbel geeft onderwijs over belangrijke Bijbelse basisprincipes, waardoor gelovigen geestelijk kunnen opgroeien en ontwikkelen tot krachtige christenen, die niet alleen hoorders van het Woord zijn, maar ook doeners!

We geloven dat de Bijbel ons oproept om er voor elkaar te zijn. In praktische zin, maar ook geestelijk. Ook vandaag de dag reikt God uit naar mensen die genezing, herstel of bevrijding nodig hebben. Hij heeft er zelf voor gekozen om dat door Zijn Gemeente, door jou en mij, heen te doen.

We doen dit door het geven van onderwijs, online en fysiek. Maar ook door het gratis verstrekken van boeken en brochures, die ook te bestellen zijn in de webshop. We staan op beurzen en gaan in gesprek. Ook kunnen mensen gebedsverzoeken indienen om met of voor hen te bidden.

HELP MEE om op deze manier het evangelie te brengen.