Mijn naam is Pieter Schipper. Ik ben getrouwd met Maria en heb twee dochters en een zoon (Anne-Roos, Stijn en Julia). In 2005 ben ik tot bekering gekomen en in de jaren die volgde heb ik een diep verlangen gekregen om mensen bekend te maken met het evangelie van de Heere Jezus Christus. Ik heb de waarde van de Bijbel ervaren en ik geloof dat die waarde erg belangrijk is voor ieder mens, ook en misschien wel juist vandaag de dag. Na veel onderwerpen te hebben bestudeerd met de Bijbel als uitgangspunt, hoop ik jullie te bemoedigen en te inspireren om die waarde te gaan ontdekken. Ik bid dat Gods Geest, door de Bijbel, velen aan de voet van het kruis zal brengen.

bestuur van de stichtingArd Veldhuijzen (voorzitter)

Ard (1985) is getrouwd en vader van twee kinderen. In het dagelijks leven is hij werktuigbouwkundige. Naast deze techniekkennis heeft hij ontwerptalent die hij vaak gebruikt bij het maken van flyers, posters ed. voor de gemeente waar hij lid van is.Jaco Baksteen (penningmeester)

Jaco (1984) is getrouwd en vader van drie kinderen. Naast zijn werk als business controller, gebruikt hij zijn talenten tot nut van het evangelie door naast het werk voor deze stichting zijn muzikale gaven in te zetten voor de plaatselijke gemeente.Leonard van der Sluijs (secretaris)

Leonard (1972) is getrouwd en vader van drie kinderen. Naast ondernemer in de staal, RVS en lifttechniek, zet hij zich graag praktisch in voor allerlei kerkelijke activiteiten en draagt graag bij aan het verspreiden van het evangelie.